Förrätt
Löjrom från Bottenviken – Smörstekt Levain – Smetana 295:-
40g Löjrom från Bottenviken, vispad smetana, hackad rödlök och gräslök
Bakad Röding – Äpple – Bryntsmör – Ängsyra 175:-
Lättrökt och bakad röding, äpple och bryntsmörskum, marinerat äpple, syltlök, ängsyra och friterad surdeg
Råbiff – Gravad äggula – Svart vitlök – Kantareller – Pommes alumette 175:-
Handskuren råbiff, gravad äggula, emulsion på svart vitlök, picklad steklök, pommes alumette, picklade kantareller och krasse
Grönärtsfalafel – Mynta – Gurka – Lime 165:-
Friterad grönärtsfalafel på svenska ärtor, grillad gurka, picklad gurka och limemajonnäs smaksatt med mynta
Skaldjur
Dagens fångst av skaldjur, se griffeltavla för utbud och pris (G)
Varmrätter
Torskrygg – Körsbärstomater – Gröna ärter – Purjolök 365:-
Smörstekt torskrygg, potatiskrokett med gröna ärter och gräslök, confiterade körsbärstomater, purjolökscrudité, citronsmörsås spräckt med purjolöksolja och forellrom
Piggvar – Brynt smör – Betor – Pepparrot 395:-
Halstrad piggvar på ben, sauterade primörbetor, majrova, riven pepparrot, brynt smör och dillslungad potatis
Moules Frités 235:-
Blåmusslor kokta i vin, grädde och vitlök, pommes frites, vitlöksaioli och grillat surdegsbröd (G/L)
Hängmörad Svensk Ryggbiff 435:-
Primörer från Hule Trädgårdar och närområdet, Friterad potatisterrin smaksatt med timjan och Gammelknas, tryffelsky
Broccoli – Sauterade linser – Rotselleri – Rädisa 285:-
Rostad broccoli från lokala gårdar, sauterade gotlandslinser, rotselleripuré, örtolja, hyvlad rädisa, picklad broccolistam
Dessert
Färskostmousse – Pistage – Rabarber – Kardemumma 145:-
Färskostbavaroise, pistagekaka, bakade rabarber från Hule trädgårdar, rabarbersorbet, råhyvlade rabarber, kardemummaflarn
Smultron – Jordgubbar – Fläder – Champagne 145:-
Vitchokladdoppad Smultronsmousse, färska jordgubbar från Långås bär, jordgubbspaté de fruit, flädercreme, mandel och citronkaka
Allergiker? Tala om det för oss så anpassar vi rätterna så gott vi kan!